top of page

System 2.0 og System HD

Den enkle og mobile kabelbanen.

Den portable kabelbanen. Systemet er perfekt for alle fra nybegynnere til proff, 
utfordringene legger man selv opp til.

Fleksibel løsningen

System 2.0 er en fleksibel løsningen for å komme igang med en kabelpark. Dette er den perfekte lærings maskinen, for nybegynnere til proffer, utfordringene legger man selv opp til. Systemet har ytelse likt et stort kabelbanesystem med et litt annet fokus, nemlig tilgjengelighet, mobilitet og selvfølgelig til en langt gunstigere pris.

Et System 2.0 vil koste rundt 300 000 kr, og dette inkluderer kjøp, installasjon, ankere og opplæring av personalet. 
Kostnaden for ditt System 2.0 avhenger massivt av plasseringen og forhold der det som skal installeres. 

Det er mange andre kostnader involvert i å åpne en wakeboard park, og hvis dette er din plan er det veldig vanskelig å sette opp en profesjonell park fra scratch for mindre enn 800.000 kr. 
Andre kostnader inkluderer et andre System 2.0, vannhinder som hopp og rails, strøm, klubbhus, garderober, butikk, leie kit, forsikring, osv

Hvordan fungerer den

Banen kan være fra 70 til 200 meter på et System 2.0 og opptil 300 meter med et HD system.

To master forankres på hver side av banen . Disse  masten kan være fra 6 ,9 eller 12 meter avhengig installasjon og type bane man ønsker seg av .

En dobbel, overhengende løpekabel strekkes mellom tårnene. En stillegående elektrisk motor driver løpekabelen. Dette gjør systemet svært miljøvennlig, rimelig i drift og skaper lite støy. En overhengende carrier drar  kjøretauet som personen trekkes etter og dette stoppes i enden og reverserer tilbake igjen. Når carrieren bremser, holder man spenningen i kjøretauet ved å svinge rundt i en bred bue. Kjøreren følger med kjøretauet tilbake uten å stoppe opp, og får en kontinuerlig rundtur helt til operatøren stopper.  

Like bra på snø som på vann

System 2.0 kan også gi deg helårs drift. Den er perfekt til å trekke ski eller snowboarder over et flatt området. Det kan enkelt bygges hopp og rails med snø.

bottom of page